Sua: transformando la alimentación infantil con lo natural.
Date
2024-07-29Directors
Barcenas Ramos, Jaime HilarioPublisher
Pontificia Universidad Javeriana
Faculty
Facultad de Ciencias Económicas y Administrativas
Program
Maestría en Administración de Empresas - MBA
Obtained title
Magíster en Administración de Empresas
Type
Tesis/Trabajo de grado - Monografía - Maestría
COAR
Tesis de maestríaShare this record
Citación
Metadata
Show full item record
PDF documents
English Title
Sua: revolutionizing children's nutrition through natural foods.Resumen
Este trabajo de investigación, realizado por estudiantes de maestría en administración, aborda la problemática de la alta prevalencia de alimentos ultraprocesados en la oferta alimentaria fuera del hogar, especialmente dirigida a niños. Ante esta situación, se propone el desarrollo y validación de un snack saludable a base de frutas deshidratadas como una alternativa nutricionalmente más balanceada y atractiva para los más pequeños.
Abstract
This research paper, conducted by Master's students in Business Administration, addresses the problem of the high prevalence of ultra-processed foods in out-of-home food offerings, especially those targeted at children. In response to this situation, the development and validation of a healthy snack based on dehydrated fruits is proposed as a more nutritionally balanced and appealing alternative for young children.
Keywords
Capstone projectNutrition
Natural snack
Nutrition
Master of Business Administration
Malnutrition
Child
Schools
Spatial coverage (Municipalities of Colombia)
Bogotá, D.C. (Bogotá, Colombia)Spatial coverage (departments of Colombia)
Cundinamarca (Colombia)Spatial coverage
ColombiaThemes
Maestría en administración de empresas - Tesis y disertaciones académicasNutrición - Bogotá (Colombia)
Desnutrición
Google Analytics Statistics